Başkan Bıyık, Yaz Spor Okulu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Darıca Belediyesi’nin İlçe Spor Müdürlüğü ile ortak düzenlediği ve 11 farklı branşta 5 bin 712 kişinin katıldığı Yaz Spor Okulu kursları hız kesmeden devam ediyor. Kurslara katılan öğrencileri ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gençlerin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğü’nün işbirliğinde düzenlenen Yaz Spor Okulu kurslarına katılan öğrencileri ziyaret etti. Başkan Muzaffer Bıyık’a Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül de eşlik etti. Öğrencilere başarılar dileyen ve sohbet eden Başkan Muzaffer Bıyık, 11 farklı branşta açılan kurslarda 5 bin 712 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek gençlerin her zaman en büyük destekçisi olacaklarını söyledi.

SPOR ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİNDE ÖNEMLİ ROL OYNAR

Eray Şamdan Spor Kompleksi’nde gerçekleşen buluşmada genç sporculara karşı oldukça sıcak davranan birebir ilgilenen Başkan Muzaffer Bıyık, belediyenin imkanlarını gençler için seferber etmeye devam edeceklerini belirterek “Bu kurslar, sadece spor öğrenmenin ötesinde, disiplin, azim ve takım çalışması gibi önemli değerleri de kazandırıyor. Spor, çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişiminde önemli bir rol oynar. Bu yüzden bu tür faaliyetlere katılmak çok önemli. Bizler Darıca Belediyesi olarak gençlerin her zaman en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. İmkanlarımızı her zaman gençlerimiz için seferber edeceğiz” dedi.

Öncesi Can dostlarımız için 7/24 çalışıyoruz