Bıyık ve Yaman’dan proje turu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte ilçede devam eden projeleri inceledi. Darıca Hükümet Konağı ve Bayramoğlu Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’ndeki son durum hakkında bilgiler veren Başkan Muzaffer Bıyık, destekleri için milletvekillerine teşekkür etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte ilçede devam eden hükümet yatırımlarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’ın da eşlik ettiği incelemelerde çalışmaların son durumu hakkında Milletvekili Cemil Yaman’a bilgiler veren Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca’ya değer katacak projelerin ilçeye kazandırılmasında destek veren AK Parti Milletvekillerine teşekkür etti.

TOPLUM VE RUH SAĞLIĞI MERKEZİ

İlk olarak Darıca’da yapımı tamamlanan ve birçok birimin hizmet vermeye başladığı Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Bıyık ve Milletvekili Yaman ile beraberindeki heyet, yeni yerine taşınan Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne de hayırlı olsun temennisinde bulundu. İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan’ı tebrik eden Başkan Muzaffer Bıyık, “7 bin metrekare inşaat alanından oluşan sağlık kompleksimiz Darıca’mıza hayırlı olsun. Milletvekillerimize ilçemize kazandırılan bu önemli sağlık yatırımı için vatandaşlarımız adında teşekkür ediyorum. Projenin en başından beri her türlü desteği verdiler. İlçe Sağlık Müdürlüğü’müz yeni yerine taşınarak hizmet vermeye başladı. Ayrıca, kanser erken teşhis merkezi, diş hastanesi, aile hekimliği birimi, çocuk ergen kadın üreme sağlığı birimi, çevre sağlığı, toplum ve ruh sağlığı merkezi, diyetisyen ile bulaşıcı ve bulaşıcı olmayan hastalıklar alanında birimler hizmet vermeye başladı. Kısa süre içinde tüm birimlerle birlikte sağlık kompleksimiz tam donanımlı olarak hizmet verecek. Darıca’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

HÜKÜMET KONAĞI VE BELEDİYE BİNASI

Başkan Muzaffer Bıyık ve Milletvekili Yaman ile beraberindeki heyet, daha sonra yapımı devam eden Hükümet Konağı ve belediye binası projesini incelediler. Yıllardır Darıca’nın en büyük ihtiyaçlarından biri olan hükümet konağı çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanacağını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak gerek hükümetimiz gerekse de Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içerisinde ilçemize birçok önemli eser kazandırdık. Bu uyum ve işbirliğinin en güzel meyvelerinden biri de yeni hükümet konağı projesi oldu. Proje tamamlandığında vatandaşlarımız kamu kurumlarıyla işlerini tek bir noktadan halletme imkanına kavuşacak. Hükümet konağı ve belediye binası olarak hizmet verecek proje kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girecek. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlarımız, milletvekillerimiz ve büyükşehir belediyemize dev eserlerin ilçemize kazandırılmasında verdikleri desteklerden dolayı vatandaşlarımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Öncesi Darıca, ‘Türkiye’ diye inledi