Can dostlarımız için 7/24 çalışıyoruz

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sokaktaki can dostlarımız için hizmet veren Sevimli Dostlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek Hayvan Sağlığı ve Refahı ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Darıca Belediyesi, sokakta yaşamak zorunda olan can dostlarımızı yaz ve kış aylarında yalnız bırakmıyor. Darıca Belediyesi Sevimli Dostlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte can dostlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Darıca Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Refahı ekipleri uzman veteriner eşliğinde yaralı ve bakıma muhtaç hayvanları da rehabilite ederek sıcak bir yuvaya kavuşturuyor.

BAŞKAN BIYIK, REHABİLİTASYON MERKEZİNİ GEZDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediyeye ait Sevimli Dostlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek Hayvan Sağlığı ve Refahı ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Can dostlarımız için 7/24 çalışıyor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “İlçe genelinde belirli noktalarda oluşturduğumuz beslenme noktaları ile can dostlarımız için su ve mama desteğimiz her zaman devam ediyor. Yaralı ve bakıma muhtaç hayvanları da Hayvan Sağlığı ve Refahı ekiplerimiz Sevimli Dostlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’me getirerek tedavi ediyor. Sokaktaki can dostlarımız için de 7/24 canla başla çalışıyoruz” diye konuştu.

Öncesi Başkan Bıyık, meclis üyelerine projeyi gezdirdi